Bescherming

Krimpsealen

De unieke en innovatieve Seal & Go technologie levert een bijzonder hoge kwaliteit van bagagebescherming. De vooruitstrevende machinetechnologie voldoet aan de hoogste internationale veiligheidsstandaard en draagt zelfs bij aan de verbetering van verscheidene processen binnen de luchtvaartindustrie.

Diverse testen op Doha International Airport en Amsterdam Airport Schiphol bewijzen dat gesealde bagage nog nooit heeft gezorgd voor problemen aan bagagetransportsystemen. Tijdens deze tests is zelfs bewezen dat gesealde bagage een bijdrage levert aan een efficiënte werking van deze transportsystemen.
Het risicopercentage op het losraken van een sealing is namelijk 0%.

Soorten en maten
Seal & Go kan uiteenlopende soorten bagage-items sealen:

  • Kleine en grote koffers
  • Golftassen
  • Backpacks
  • Dozen
  • Allerlei soorten tassen
  • Kinderwagens
  • Rolstoelen
  • En veel meer!

De machines kunnen zo goed als elk bagagestuk sealen tot een maximumformaat van: 2000 mm x 900 mm x 500 mm.

Volautomatisch proces
Het sealproces verloopt volautomatisch. De transportband loodst het bagagestuk door het gehele proces. Om de functionaliteit te behouden, verwijderen de medewerkers van Seal & Go de folie rondom de wielen en het handvat.

Hoge mate van klanttevredenheid
Dankzij dit volautomatische proces hebben de medewerkers genoeg tijd voor de klant. Dit resulteert in meer communicatie, een hogere mate van klanttevredenheid en genoeg tijd om de klant te informeren over de Seal & Go producten.

Krimpfolie
Seal & Go maakt gebruik van krimpfolie. Door warmte krimpt deze speciale
folie strak om het bagagestuk heen. De folie is getest in overeenstemming
met richtlijn 91/155/EEC en is niet giftig of schadelijk voor het milieu.
Momenteel is Seal & Go aan het testen met een nieuwe, innovatieve
bio-based krimpfolie.

Bagage wrappen

Op sommige luchthavens bieden we bagagebescherming door middel van wrappen.
In dat geval werken we volgens de wereldwijd bekende wraptechniek. Dit proces wordt op een bijzonder zorgvuldige wijze semi-handmatig uitgevoerd door onze ervaren medewerkers. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de beste kwaliteit power stretch-folie.

Behulpzame, vriendelijke medewerkers

Bij Seal & Go staat klantenservice hoog in het vaandel. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers van nature vriendelijk en behulpzaam zijn. Alle nieuwe medewerkers krijgen uiteraard een uitgebreide training voordat ze starten op de Seal & Go locatie.

Bent u geïnteresseerd?

Veiligheid is een belangrijk speerpunt in de luchthavenindustrie. Ook voor passagiers is veilig reizen uiteraard erg belangrijk. Helaas voelen passagiers zich niet altijd zo veilig als ze zich zouden moeten voelen. Wij geloven dat we daar een positieve bijdrage aan kunnen leveren.