Extra Services

Seal & Trace

Met Seal & Trace kunnen passagiers bagage registeren. Contactgegevens kunnen online worden ingevuld. Dit kan voorafgaand aan de reis of zelfs als de bagage al vermist is. Zodra de bagage geregistreerd is, is de bagage traceerbaar.

  • Seal & Trace werkt via ieder met internet verbonden apparaat;
  • Persoonlijke gegevens van onze klanten blijven veilig;
  • Meerdere codes per account mogelijk;
  • Bruikbaar totdat de seal verwijderd is;
  • De eigenaar kan een huisadres en het adres van bestemming opgeven;
  • Het systeem werkt heel eenvoudig;
  • Een QR code maakt registratie eenvoudig;
  • De QR code werkt met iedere QR lezer;
  • De eigenaar heeft een eigendomsbewijs;
  • De eigenaar ontvangt een gratis SMS notificatie.

De medewerkers van Seal & Go plakken een sticker op de gesealde of gewrapte bagage.
De unieke code op de sticker kan gebruikt worden om elk type bagage te registreren.

Op de sticker leest de vinder dat hij of zij de barcode kan scannen met een smartphone of in kan loggen op de Seal & Go portal met een unieke QR code. Vervolgens volgt de vinder de online instructies op. De portal stuurt automatisch een bericht naar de eigenaar per e-mail of sms. Met de verstrekte informatie kan de eigenaar in contact komen met de vinder en een afspraak maken om de bagage op te halen.

Naar de Seal & Trace website

Box sealen

Als het voor passagiers verboden is om elektronische apparaten aan boord mee te nemen als handbagage, kan er gebruik worden gemaakt van onze box sealservice. Bij box sealen wordt het apparaat (bijvoorbeeld een tablet, computer of camera) omwikkeld met bubbelfolie en in een speciale doos gelegd. De doos wordt vervolgens op de gebruikelijke wijze geseald. Uiteraard wordt deze doos ook voorzien van een Seal & Trace sticker. Zo kunnen passagiers veilig hun apparaten inchecken tezamen met de overige check-in bagage.

Verzendservice

Soms komt het voor dat passagiers de bagage al hebben ingecheckt en er vervolgens achter komen dat ze nog iets bij zich dragen dat ze niet mee mogen nemen in het vliegtuig. Een zakmes of een set dartpijltjes bijvoorbeeld. Met onze verzendservice helpen we deze passagiers uit de brand. Tegen een kleine vergoeding zorgen wij ervoor dat het aan boord verboden item per post naar het huisadres wordt gestuurd. Deze extra service is voor ons een kleine moeite die zeer gewaardeerd wordt door onze klanten.

Bagageweegservice

Op diverse Seal & Go locaties bieden we een bagageweegmogelijkheid. Door gebruik te maken van onze gebruiksvriendelijke zelfservice weegschalen, kunnen passagiers zelfstandig hun bagage wegen. De digitale bagageweegschalen zijn staan vlakbij de Seal & Go luchthavenbalie. De compacte weegschalen werken volledig automatisch en zijn uitgerust met een geïntegreerd betaalsysteem.

Bagage-opslagservice

Momenteel is Seal & Go bezig met de ontwikkeling van een innovatieve bagage-opslagservice. Bent u geïnteresseerd in deze nieuwe ontwikkeling? Vul dan het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden door te spreken.

Overige services

Wat betreft het aanbieden van additionele services staat Seal & Go open voor suggesties. Ook in dit geval verzoeken wij u het contactformulier in te vullen.

Bent u geïnteresseerd?

Veiligheid is een belangrijk speerpunt in de luchthavenindustrie. Ook voor passagiers is veilig reizen uiteraard erg belangrijk. Helaas voelen passagiers zich niet altijd zo veilig als ze zich zouden moeten voelen. Wij geloven dat we daar een positieve bijdrage aan kunnen leveren.