Vaak gestelde vragen

Voor iedere vraag een passend antwoord

Heeft u een vraag? Wij hebben het antwoord! Op deze pagina vindt u alle veelgestelde vragen (en antwoorden) over sealing en zakelijke mogelijkheden. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Wat maakt Seal & Go folie bio-based?

ONZE FOLIE IS BIO-BASED.

GEMAAKT VAN DE RESTANTEN VAN SUIKERRIET & GERECYCLED POLYETHYLEEN.

 

Olie vs. Suikerriet

Reguliere folie is gemaakt van olie. In plaats van olie maken wij gebruik van de restanten van suikerriet. Bij de verbranding van ruwe olie ten behoeve van de productie van Polyethyleen (PE), komt veel CO2 in de atmosfeer. De bio-based folie van Seal & Go bio-based is vervaardigd uit >51% aan restanten (sappen) van suikerriet. Het productieproces van bio-based polyethyleen vermindert CO2 in onze atmosfeer.

Circulair

Afval (de restanten van suikerriet en plastic afval) wordt gebruikt voor een compleet nieuw bruikbaar product: seal folie. Daarmee is het proces circulair.

Duurzaam productieproces

Ook tijdens het productieproces en transport wordt rekening gehouden met de impact op het milieu. We maken alleen gebruik van energiezuinige productiemachines. Er wordt zo min mogelijk afval geproduceerd. Het afval dat wel vrij is gekomen tijdens het productieproces wordt zo veel mogelijk opnieuw gebruikt. Na scheiding van papier, karton, staal en houd, wordt het plastic per type plastic gesorteerd en naar speciale recycle stations gebracht.

Certificering

Onze folie is officieel gecertificeerd als OK Bio-based.

ONZE FOLIE IS TEVENS 100% RECYCLABLE.


Meer informatie? Neem contact met ons op.

Meer informatie over dit concept.

Op deze website hopen wij u zo goed mogelijk te informeren. Wilt u meer informatie over het Seal & Go concept? Neem dan contact met ons op.

Is het mogelijk om licensed business partner te worden?

Ja, dat is mogelijk. Onze licensed business partners profiteren van onze nieuwste innovaties en updates. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden door te spreken.

Hoe word ik licensed business partner?

Het is mogelijk om licensed business partner van ons te worden. Maar we staan ook open voor andere samenwerkingsvormen. Alle opties zijn bespreekbaar. De eerste stap is een vrijblijvend gesprek. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak.

Hoe krijg ik Seal & Go op mijn luchthaven?

Seal & Go is een groeiend bedrijf en altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Neem contact met ons op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Waar is Seal & Go gevestigd?

Seal & Go is gevestigd in Nederland, Maleisië, Cambodja, Namibië, Suriname, Oman en Brunei.
In Nederland zijn we te vinden op Schiphol in vertrekhal 3 en in de corridor tussen vertrekhal 2 en 3.

Kan de machine bagage beschadigen?

Nee, dat kan niet. De temperatuur stijgt slechts een halve graad Celcius.

Hoeveel tijd neemt het sealen in beslag?

Het sealen van bagage kost slechts 1 minuut. Reserveren is niet nodig.