Producten & Services

 • Bescherming

  Met slechts 1 laag sterke, transparante folie om de buitenkant van de bagage, is krimp-sealen een unieke methode. Het verzekert een hoge mate van veiligheid en bescherming en neemt slechts 1 minuut tijd in beslag. Het sealproces is volledig of semi-automatisch en vraagt slechts een paar simpele acties van getrainde medewerkers, dankzij een eenvoudig te gebruiken touchscreen systeem.
  Meer over Bagagebescherming
 • Extra Services

  Naast sealen en wrappen, biedt Seal & Go een aantal extra bagageveiligheid services. Lees alles over Seal & Trace, box sealen, het wegen van bagage en onze bagage verzendservice.
  Meer over Extra Services
 • Reisartikelen

  Bij de Seal & Go luchthavenbalie kunnen onze klanten terecht voor een uitgebreid assortiment aan veiligheids- en reisartikelen. Denk aan sloten, bagageriemen of reisartikelen zoals opvouwbare reistassen of nekkussens.
  Meer over Reisartikelen

Bent u geïnteresseerd?

Veiligheid is een belangrijk speerpunt in de luchthavenindustrie. Ook voor passagiers is veilig reizen uiteraard erg belangrijk. Helaas voelen passagiers zich niet altijd zo veilig als ze zich zouden moeten voelen. Wij geloven dat we daar een positieve bijdrage aan kunnen leveren.